Metro
Metro Nieuws 29 apr 2016 / 17:08 uur

Doorrijder dodelijk ongeluk peuter langer vast

Het voorarrest van de 18-jarige verdachte die woensdagmiddag doorreed nadat hij een 3-jarig jongetje in Breda had aangereden, is met twee weken verlengd. De peuter overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffertje doen. Het jongetje werd waarschijnlijk tientallen meters meegesleurd door de auto, liet de politie eerder weten. De verdachte meldde zichzelf woensdagavond bij de politie.

Volgens het Openbaar Ministerie wordt de jongeman verdacht van doodslag en het overtreden van de opiumwet. Verder kan een woordvoerster nog niet op de zaak ingaan. Wel zegt ze dat het onderzoek nog bezig is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Doorrijder dodelijk ongeluk peuter langer vast
Sluiten