Remco Visser
Remco Visser Nieuws 25 apr 2016 / 15:04 uur

Chinese agent voorkomt drama na sinkhole

In China heeft een alerte agent een enorm drama weten te voorkomen, door na het ontstaan van een sinkhole meteen in te grijpen. Dat meldt Daily Mail.

Het enorme gat ontstond precies midden in een druk kruispunt in de stad Hangzhou. Maar de oplettende diender had enkele seconden ervoor al opgemerkt dat er scheuren in het wegdek zichtbaar werden, en besloot daarop het gebied af te zetten.

Prompt action from police help drivers escape road collapseIt looks like a scene from a movie – a roadway crumbled in minutes, creating a 2-meter-deep hole. But this was in fact the scene from the downtown district of Hangzhou, provincial capital of eastern China’s Zhejiang Province, where a large portion of a crossroad collapsed on Thursday. Fortunately, just minutes ahead the collapse, a local traffic police, who was patrolling at that time, spotted cracks on the road and immediately used conical barrels to fence the area and regulated the traffic to avoid any incident. Further investigation over the collapse is currently underway.

Gepostet von CGTN am Samstag, 23. April 2016

Door de actie van de agent kon worden voorkomen dat weggebruikers in het enorme gat zouden storten. De autoriteiten onderzoeken momenteel hoe het sinkhole kon onstaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chinese agent voorkomt drama na sinkhole
Sluiten