Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 19 apr 2016 / 07:27 uur

Bruidegom crasht peperdure Ferrari tegen huis vriend

Een bruidegom en zijn bruid zijn hun getrouwde leven niet al te gelukkig begonnen. De twee besloten op hun grote dag rond te rijden in een gehuurde Ferrari, maar de bruidegom crashte met de dure bolide.

Zo werd het huwelijk, doorgaans al niet echt een goedkoop dagje, een duur grapje. De bruidegom reed de Ferrari 458 Spider ter waarde van ruim 300.000 euro de woning van een vriend in het Britse Burnley binnen. Hij verklaarde later dat zijn voet uitgleed op het gaspedaal, aldus The Daily Mail.

Financiële schade

Gelukkig liepen de bruid en bruidegom geen fysieke schade op; financieel zal de crash echter wel pijn hebben gedaan. De bruidegom, die Usman Ali zou heten, telde ruim 6.000 euro neer voor de huur van de snelle wagen en moet nu waarschijnlijk nog eens een ruime 24.000 euro aan verzekeringskosten betalen.

Dat kan wel eens een heel eenvoudige huwelijksreis worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruidegom crasht peperdure Ferrari tegen huis vriend
Sluiten