Metro
Metro Nieuws 27 apr 2016 / 17:25 uur

Bestuurder rijdt door na dodelijk ongeluk met kind

In Breda is woensdag omstreeks 16.00 uur een driejarig jongetje overleden. Het jochie werd in de Veurnestraat aangereden. De automobilist reed na de aanrijding door. De politie is op zoek naar de bestuurder.

Meegesleurd

Het jongetje raakte zwaargewond bij de aanrijding. De toegesnelde hulpdiensten konden niks doen voor het kind, dat korte tijd later overleed aan zijn verwondingen. Het jochie is waarschijnlijk tientallen meters meegesleurd door de auto, aldus een woordvoerder van de politie.

Donkere auto

Het AD meldt dat de automobilist reed in een grote donkere, mogelijk zwarte, auto. Vermoedelijk was het een BMW.De politie kijkt uit naar een auto met schade aan de voorkant die mogelijk ergens geparkeerd staat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Bestuurder rijdt door na dodelijk ongeluk met kind
Sluiten