Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 13 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

72-jarige vrouw na negen dagen gered uit bos

Een 72-jarige vrouw wist negen dagen te overleven in een bos in de Amerikaanse staat Arizona. Nadat ze met stokken het woord ‘help’ neerlegde op de grond, werd ze gered.

Vermist

De vrouw, Ann Charon Rodgers, reed op 31 maart met de auto naar haar kleinkinderen. Toen ze zonder benzine kwam te zitten, ging ze samen met haar hond op zoek naar een plek waar ze bereik had met haar mobiele telefoon. Dat bleek echter nogal lastig te zijn in de bossen van Arizona. De vrouw kreeg geen bereik en kon tot overmaat van ramp haar auto niet meer terugvinden.

Op 3 april werd een grote zoektocht gestart naar de verdwenen oudere vrouw toen haar auto werd aangetroffen. Zes dagen later werd ook haar hond gevonden. Niet veel later werd vanuit een helikopter haar noodsein ‘help’ ontdekt. Uiteindelijk werd de vrouw na negen dagen gered.

Ann wist te overleven door planten te eten en water te drinken uit een vijver. Ze werd na haar redding ter observatie naar het ziekenhuis gebracht, daar werd ze nog dezelfde avond herenigd met haar familie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
72-jarige vrouw na negen dagen gered uit bos
Sluiten