Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 21 mrt 2016 / 08:26 uur

Zo reageren vrouwen die denken dat ze high worden

Op YouTube verschijnen regelmatig sociale experimenten die een aardig kijkje geven in hoe mensen op bepaalde situaties reageren. Zo besloot de man achter YouTube-kanaal Hammy TV een Tinder-profiel te maken en vrouwen op te roepen samen met hem high te worden.

High

Wat de vrouwen echter niet wisten, is dat ze helemaal geen THC of nicotine binnenkregen tijdens het roken. Het was dus onmogelijk dat de vrouwen high zouden worden. De manier waarop ze reageren, doet echter anders vermoeden.

Is er sprake van een zogenaamd placebo-effect of proberen de dames gewoon indruk te maken op deze gast?

Reageer op artikel:
Zo reageren vrouwen die denken dat ze high worden
Sluiten