Sander Schomaker
Sander Schomaker Nieuws 22 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Woede over ‘paasei-tweet’ van GL-Europarlementariër

Europarlementariër Judith Sargentini haalde zich vanmorgen de woede op de hals van twitterend Nederland. Terwijl Brussel in vuur en vlam stond door de aanslagen op vliegveld Zaventem en de Brusselse metro, stuurde Sargentini van Groen Links doodleuk een tweet over paaseieren.

Het meest bizarre van alles was dat zij dit deed vanuit Brussel. Het duurde niet lang voordat zij boze reacties te verwerken kreeg. Van ‘Mevrouw komt zelf uit een ei’ tot ‘Knettergek ben je’ en alles wat daar tussen zit.

Hieronder een aantal boze reacties op de paaseieren-tweet van Sargentini.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Woede over ‘paasei-tweet’ van GL-Europarlementariër
Sluiten