Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 11 mrt 2016 / 16:08 uur

Vader bang voor Project X na Facebookoproep

Peter Pijper uit Muntendam besloot een oproep te doen op Facebook. Hij vroeg iedereen een kaartje te sturen voor zijn autistische zoon die jarig was. Ook leek het de vader leuk om een motorritje voor zijn zoon, die zwakbegaafd is, te organiseren. Maar de man is nu bang dat het uit de hand gaat lopen.

Er wordt namelijk massaal gereageerd op zijn oproep en de vader is bang voor Project X-achtige taferelen. „Ik krijg reacties uit Duitsland, Italië en Brazilië. Iedereen is van plan te komen. De aanmeldingen van motorrijders en motorclubs stromen binnen. De telefoon staat echt roodgloeiend. Maar wij willen het graag klein houden. Ook in het belang van Marvin”, aldus de bezorgde Pijper tegenover RTV Noord.

Driehonderd kaarten

Zoon Marvin heeft al meer dan driehonderd verjaardagskaarten bezorgd gekregen. „Dit is zo mooi voor Marvin. Als hij straks jarig is en als ik dan zijn koppie zie. Prachtig.” Maar toch vraagt de vader motorrijders niet naar Muntendam te komen. „Zoveel motoren voor de deur kan hij echt niet aan. We willen graag een motorritje maken, maar dan met een paar motorrijders en niet met honderden.”

Pijper hoopt dat mensen verjaardagskaarten blijven sturen, maar daar moet het wel bij blijven. „Ik roep de mensen niet op om een feestje bij mijn thuis te komen vieren. Ik heb alleen maar gevraagd een verjaardagskaartje te sturen. En ik hoop nog steeds dat heel veel mensen dat zullen gaan doen.”

Reageer op artikel:
Vader bang voor Project X na Facebookoproep
Sluiten