Puck Roest
Puck Roest Nieuws 4 mrt 2016 / 20:16 uur

Trump zegt af en beledigt conservatieven

Het was weer een bijzondere week voor Donald Trump. Zijn gezicht werd op een merkwaardige manier bewerkt en zijn geslachtsdeel stond in de schijnwerpers. Bovendien wist de presidentskandidaat ook nog even de conservatieven te beledigen. Hij zei namelijk af voor een politieke bijeenkomst van conservatieve activisten en politici in de Verenigde Staten, de CPAC.

Trump zou eigenlijk zaterdag spreken op de belangrijke samenkomst, maar liet weten dat hij het te druk had. De bijeenkomst van de CPAC is uiterst belangrijk voor zijn kandidaatschap. Wie president wil worden voor de Republikeinen kan het zich eigenlijk niet veroorloven niet te komen.

Trump had beloofd aanwezig te zijn bij de samenkomst, maar liet vrijdag weten dat hij ervoor kiest toch de campagnebijeenkomsten in Kansas en Florida bij te wonen. „Daarom kan hij er in tegenstelling tot veel van de afgelopen jaren nu niet bij zijn", laat een woordvoerder weten. „Hij kijkt ernaar uit volgend jaar terug te komen, hopelijk als president."

CPAC was erg teleurgesteld dat Trump er niet bij zal zijn. „Het is zeer teleurstellend dat hij op het laatste moment afzegt. Deze keuze is een duidelijke boodschap voor conservatieven", laat de organisatie via Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trump zegt af en beledigt conservatieven
Sluiten