Carolien Tsao
Carolien Tsao Nieuws 7 mrt 2016 / 20:10 uur

Zwaan overlijdt nadat toerist selfie maakt

Omdat een Bulgaarse toerist een bijzondere selfie wilde maken als aandenken aan haar vakantie in Macedonië, besloot ze een zwaan aan zijn vleugel uit het water te trekken. Dat bleek alles behalve een goed idee.

Op de foto’s is te zien hoe de vrouw de zwaan bij zijn vleugel grijpt en hem hardhandig uit het water trekt, terwijl het beest tegenstribbelt. Ze lijkt zich er niets van aan te trekken en lacht ongegeneerd naar de camera.

De vrouw liet het dier na haar fotosessie achter op het strand van Lake Ohrid. Volgens geschokte getuigen lag de zwaan bewegingloos op het strand en overleed hij even later, zo meldt Macedonia Online.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwaan overlijdt nadat toerist selfie maakt
Sluiten