Paul Buckley
Paul Buckley Nieuws 19 mrt 2016 / 13:20 uur

Snoop Dogg zet piepklein Roemeens dorpje op de kaart

Een van de vele opties van Instagram is dat je jezelf op bepaalde locaties kan taggen, zodat iedereen weet waar je bent. Dat leek rapper Snoop Dogg ook wel chill toen hij in Bogota was, de hoofdstad van Colombia.

View this post on Instagram

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Hij maakte echter een typfout, en plaatste zijn tag in Bogata – een dorpje in Roemenië, waar 2000 mensen wonen. Het dorpje ligt in het midden van het land. De bewoners waren met stomheid geslagen toen ze erachter kwamen dat er misschien wel een wereldster op visite was in hun dorpje, dat in het midden van het Oost-Europese land ligt.

Helaas bleek dat natuurlijk niet het geval – maar lokale inwoners hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun dorpje internationaal onder de aandacht te brengen. Zo is er al een nieuwe website online gezet voor mensen die Bogata willen bezoeken.

“Chillste weekend dat je je kan bedenken”

Op de website wordt verteld over de vele aantrekkelijke eigenschappen van Bogata – de vriendelijke bevolking, de rustige omgeving en de lekkere goulash. Je moet wel je eigen slaapzak meenemen, want hotels hebben ze niet. Maar het is wel ‘superchill’.

Snoop Dogg vond het ook grappig, en reageerde met een Instagrampost waarin hij zich vergeleek met Steve Harvey – de host die de verkeerde vrouw tot Miss Universe verklaarde. Ook kondigde hij aan snel naar Roemenie te komen:

View this post on Instagram

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Snoop Dogg zet piepklein Roemeens dorpje op de kaart
Sluiten