Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Nieuws 25 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Senior (69) zomaar het ziekenhuis in geslagen

Een 69-jarige inwoner van het Zeeuwse Vlissingen is voor het leven getekend. Tijdens het uitlaten van zijn hondjes op de Irislaan sloeg een fietser hem zomaar met een voorwerp in zijn gezicht. Het gevolg: een gebroken oogkas en een gebroken jukbeen.

Getuigenoproep

Mogelijk raakt hij het zicht in een oog kwijt. Zijn dochter Audrey Locke deed een getuigenoproep op Facebook. Ze schrijft: „Normaal gesproken zet ik liever geen nare dingen op Facebook maar dit moet ik toch even kwijt. Ook in verband met eventuele getuigen. (…) Op de Irislaan is er iemand op een fiets geweest die mijn vader een enorme klap met een voorwerp heeft gegeven in zijn gezicht. Hij is door de enorme klap gevallen en de dader is snel doorgefietst. Als iemand wat gezien heeft in die buurt laat het ons dan alsjeblieft weten.”

Met de senior gaat het redelijk, maar Audrey laat weten dat de behandeling nog een hele tijd gaat duren. „Het gaat een lang proces worden. De zwelling is te erg om te opereren dat moet eerst slinken. Dat kost tijd, zijn oog ziet er niet best uit de druk in zijn oog moet iedere dag gecontroleerd worden.”

De mishandeling gebeurde rond 22.30 uur. Er is inmiddels aangifte gedaan. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

https://www.facebook.com/audrey.lock.7/posts/10204847675026425

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Senior (69) zomaar het ziekenhuis in geslagen
Sluiten