Wouter van Loon
Wouter van Loon Nieuws 19 mrt 2016 / 21:45 uur

School verbiedt pizza’s vanwege stuntweek Domino’s

De leerlingen op het Stedelijk Gymnasium van Den Bosch kochten zo veel pizza’s in de stuntweek van keten Domino’s dat de school heeft besloten pizza’s te verbieden. De leerlingen eten de pizza’s op school en laten de dozen gewoon rondslingeren, en dus is er een verbod afgekondigd.

De pizza’s zijn razendpopulair onder leerlingen van het Stedelijk Gymnasium. ,,Het is betaalbaar en lekker", aldus Rik Pullens, leerling op de school, in het Brabants Dagblad. Maar de conciërge was minder blij met de extreem goedkope pizza’s.

,,Elke keer wanneer de pizzeria een actieweek heeft, werd het een rommel op school", vertelt hij. ,,Veel leerlingen aten pizza op school. Overal lagen pizzadozen, we hadden geluk als ze de doos zelf weggooiden." De conciërge zag het niet meer zitten om komende week weer alle dozen op te ruimen van de scholieren die gebruik maken van de goedkope pizza’s. ,,We hebben afgesproken dat de scholieren de pizza’s niet meer in de school op mogen eten."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
School verbiedt pizza’s vanwege stuntweek Domino’s
Sluiten