Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 17 mrt 2016 / 18:22 uur

Politie lost schoten bij arrestatie in Oss

Voor de tweede keer vandaag heeft er een incident plaatsgevonden waarbij een politieagent zich genoodzaakt voelde een wapen te trekken. In Oss was het deze keer raak, toen een agent twee schoten loste bij de aanhouding van een verdachte. De politie vermoedde al dat hij een wapen bij zich had.

De politie kreeg donderdagochtend een melding van een conflict tussen een aantal mensen bij een woning in Oss. Eenmaal ter plaatse zagen agenten dat er op straat een man liep die een voorwerp bij zich droeg dat op een vuurwapen leek. De dienders probeerden de 55-jarige man vervolgens aan te houden, maar hij ging er vandoor.

Een straat verderop loste de politie vervolgens twee waarschuwingsschoten en kon de man worden aangehouden. Niemand raakte gewond, schrijft Omroep Brabant. Of het voorwerp wat de man bij zich droeg een echt of nepwapen was, is nog onduidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie lost schoten bij arrestatie in Oss
Sluiten