Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 27 mrt 2016 / 17:35 uur

Piloot verschijnt dronken op werk

Een Amerikaanse piloot maakte het wel heel bont, de avond voordat hij op zijn vlucht moest verschijnen. Na een avondje stappen probeerde de man heel dapper toch naar zijn werk te komen maar hij bleek te dronken.

Blaastest

Volgens New York Post had de man om zeven uur ‘s ochtends moeten vliegen vanaf Detroit Metropolitan Airport. Dat tochtje ging alleen voor de man en de passagiers niet door, omdat de piloot ver over de toestaande hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Hij moest twee blaastesten afleggen en werd na de resultaten door de politie gearresteerd.

Excuses

De vliegtuigmaatschappij American Airlines zegt teleurgesteld te zijn in het gedrag van de man. „de veiligheid van klanten is onze grootste prioriteit. We bieden daarnaast onze excuses aan voor reizigers die hiervan de dupe zijn geworden.”

De dronken piloot is inmiddels vrijgelaten. Er wordt op dit moment door autoriteiten onderzocht of de man voor zijn gedrag aangeklaagd kan worden. Hij hoeft in ieder geval niet meer terug te keren naar zijn werk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Piloot verschijnt dronken op werk
Sluiten