Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Nieuws 14 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

NS verspreidt ’gouden’ boeken in de trein

Treinreizigers opgelet de komende vier dagen. Verspreid in willekeurige treinen op willekeurige trajecten door het hele land, liggen tientallen Gouden Boekenweekgeschenken met hierin twee retourtjes naar Keulen.

Veertig treinreizigers maken kans om zondag, de laatste dag van de Boekenweek, gratis naar Keulen af te reizen. Duitsland is dit jaar het thema van de Boekenweek. Over waar de gouden boeken zich bevinden, geeft Harry Lodder van ICE International ieder dag een hint op Twitter via #Boekenweek. „Vinders die verhinderd zijn, kunnen het Gouden Boekenweekgeschenk cadeau doen of voor andere reizigers in de trein laten liggen”, hoopt NS.

Vrij reizen

Wie niet naar Keulen gaat, kan deze laatste zondag met het Boekenweekgeschenk in de hand, Broer van Esther Gerritsen, voor de vijftiende keer op rij weer vrij reizen door heel Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
NS verspreidt ’gouden’ boeken in de trein
Sluiten