Puck Roest
Puck Roest Nieuws 18 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Nog één keertje winkelen bij de V&D

Volgende week kun je voor de allerlaatste keer een bezoek brengen aan de V&D. Meerdere filialen openen namelijk de deuren voor een finale uitverkoop.

Er werd al langer gedacht aan een tijdelijke heropening en vrijdag is definitief besloten dat alle 62 warenhuizen vanaf woensdag in fases open zullen gaan. De curatoren hebben hierover overeenstemming bereikt met de pandeigenaren. Ook is personeel geregeld voor de openstelling. De winkels blijven drie of vier weken open, afhankelijk van de vestiging.

Het kan zijn je favoriete merk niet beschikbaar is tussen de koopjes. Een aantal leveranciers heeft namelijk eigendomsrecht bedongen op de spullen die nog in de winkels liggen. Ze kunnen dus zelf bepalen of ze meedoen aan de uitverkoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Nog één keertje winkelen bij de V&D
Sluiten