Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 10 mrt 2016 / 13:30 uur

Man weigert taak, vrouw rijt scrotum open

Een Roemeen die weigerde het huishouden te doen, zal die beslissing waarschijnlijk tot in de lengte van dagen berouwen. Zijn vrouw reageerde namelijk zo pislinkwoest dat ze zijn testikels open reet. Dat meldt Metro UK.

Women’s Day

Zijn luiheid was overigens niet het enige dat Ionel Popa (39) uit het Roemeense Dragomiresti werd verweten. Hij was namelijk ook vergeten een bloemetje te kopen voor zijn vrouw Marinela Benea (40) op International Women’s Day. Dat hij vervolgens ook nog weigerde mee te helpen met het huishouden, schoot bij Benea in het verkeerde keelgat.

Benea gaf aan dat ze er klaar mee was dat ze door haar man werd genegeerd: „Ionel had zich in een fles wijn laten uitbetalen na een dag werk in plaats van in geld. Hij kwam dronken thuis. En als hij dronken is, verandert hij. Hij heeft me de hele nacht vuur laten stoken, omdat hij het zo koud had. En ik deed dat, omdat ik een ruzie wilde voorkomen.”

Ze vertelt verder: „De ochtend erna opende ik de gordijnen en zei ik hem dat hij wat moest gaan doen, maar hij schreeuwde dat ik het recht niet had hem bevelen te geven.” Vanaf dat moment was het gedaan met het geduld van de vrouw: ze greep hem bij zijn ballen: „Dat hij vervolgens wegstapte, was niet mijn fout. Ik dacht dat wat ijs het probleem wel zou oplossen, maar hij stond erop dat er een ambulance zou worden gebeld. Hij was aardig boos.”

Operatie

Popa werd met spoed naar de spoedeisende hulp gebracht. Zijn scrotum was opengereten: „De man had een ernstige open wond op zijn scrotum. Hij vertelde ons dat zijn vrouw hem had aangevallen, omdat hij onder meer was vergeten bloemen te geven voor International Woman’s Day”, verklaarde een ambulancebroeder.

De linkertestikel van de man hing uit zijn scrotum en er moest een spoedoperatie worden uitgevoerd om de schade te herstellen.

De twee zijn al 15 jaar samen en hebben samen een zoon van 15 jaar. Ionel herstelt momenteel in het ziekenhuis van zijn verwondingen. Zijn toestand is stabiel. De politie doet momenteel onderzoek naar de aanval.

Reageer op artikel:
Man weigert taak, vrouw rijt scrotum open
Sluiten