Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 23 mrt 2016 / 20:27 uur

Livestream voor man die weigert uit boom te komen

Je hebt van die dagen dat alles en iedereen figuurlijk te boom in kan. Je maakt het wel heel bont als je zelf letterlijk de boom ínklimt. Een onbekende man uit Seattle heeft het helemaal gehad en besloot halverwege deze week de boom in te klimmen en er, hoe dan ook, niet meer uit te komen.

Dennenappels

Dinsdagochtend, lokale tijd in Seattle, kreeg de politie voor het eerst een melding van de man in de boom. In eerste instantie probeerden de hulpdiensten de man de boom uit te praten, maar dat was tevergeefs. De man besloot dat defensie de beste actie was en bekogelde de hulpdiensten met appels en later ook dennenappels.

Spektakel

Tien uur na de eerste melding zat de man nog steeds in de 24 meter hoge boom. De motieven van de klimmer zijn nog steeds onbekend, zo meldt de politie aan Seattle Times. „Het is eerlijk gezegd een behoorlijk spektakel”, zo vertelt politiewoordvoerder Patrick Michaud. „We zorgen er nu vooral voor dat hij het goed maakt. We gaan niks overhaasten. Hij zit toch in een boom. Als we gaan haasten, wordt het gevaarlijk.”

Livestream

De straat waarin de boom staat is momenteel afgezet, zodat er niet te veel publiek kan komen kijken. Toch zorgt de actie van de man voor veel media-aandacht en de nodige humor op social media. De onbekende man heeft zelfs een eigen livestream op Komo News én een parodieaccount op Twitter. Verder is de voortgang van de man te volgen via de hashtag #manintree op Twitter.

https://twitter.com/bamasevere/status/712462876712296449

Momenteel wordt nog steeds geprobeerd de man uit de boom te praten. Inmiddels raakt de klimmer al bijna de 24 uur aan. Volgens de politie heeft hij inmiddels een soort slaapplek voor zichzelf gebouwd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Livestream voor man die weigert uit boom te komen
Sluiten