Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 21 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Horrorongeluk Ierland: 5 doden, baby overleeft

In de Noord-Ierse plaats Londonderry zijn bij een auto-ongeluk vijf mensen om het leven gekomen. Alleen de baby die in het voertuig zat, overleefde het ongeluk.

Vader Sean (46), zijn schoonmoeder (57), schoonzusje (14) en twee zoontjes (12 en 8) overleden, nadat de man van een pier was afgereden en in het water terecht was gekomen.

Redding

De vier maanden oude baby die ook in de auto zat, overleefde het ongeluk dus wel. Het kleine meisje heeft haar leven te danken aan een omstander die het ongeluk zag gebeuren. Vader Sean wist zijn dochtertje door het raam aan de redder te geven. Direct daarna liep de auto vol water en zonk. De omstander probeerde met man en macht meer inzittenden te redden, maar dat mocht niet baten.

De moeder van de baby zat niet bij het gezin in de auto toen het ongeluk gebeurde. Het kleine meisje is naar het ziekenhuis gebracht en maakt het goed. Seans broer Jim sprak namens de familie tegen The Belfast Telegraph. „Woorden kunnen niet uitdrukken hoe groot het verdriet is binnen onze familie. We zijn blij dat mijn kleine nichtje nog leeft. We zijn de dappere man die in de zee is gesprongen om haar leven te redden enorm dankbaar.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Horrorongeluk Ierland: 5 doden, baby overleeft
Sluiten