Metro
Metro Nieuws 18 mrt 2016 / 15:53 uur

Grote werkzaamheden Utrecht Centraal in paasweekend

In het paasweekend wordt er aan het spoor gewerkt rond Utrecht Centraal. Het station blijft wel bereikbaar, maar reizigers moeten rekening houden met langere reistijden, omreizen en volle treinen. Op sommige trajecten worden bussen ingezet, meldt ProRail vrijdag.

Er worden onder meer nieuwe sporen aangesloten aan de zuidzijde van Utrecht. Ook plaatst ProRail twee hogesnelheidswissels op het spoor richting Bunnik. Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de spoorvernieuwing bij Utrecht Centraal. Eind dit jaar moeten de meeste vernieuwingen op en rond Utrecht zijn afgerond.

De NS adviseert reizigers om de Reisplanner te checken, zodat zij niet voor verrassingen komen te staan en iedereen op tijd aan het paasontbijt zit. De werkzaamheden beginnen vrijdagavond 25 maart om 19.00 uur en eindigen dinsdagochtend 29 maart om 05.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Grote werkzaamheden Utrecht Centraal in paasweekend
Sluiten