Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 13 mrt 2016 / 16:15 uur

Glazenwassers gered uit bungelende bak

Twee glazenwassers uit Chicago zijn met de schrik vrijgekomen. De twee waren zaterdag de glazen van een wolkenkrabber in de Amerikaanse stad aan het boenen toen één van de touwen van hun karretje opeens losliet. De brandweer kon de mannen net op tijd bevrijden.

Het ongeluk gebeurde bij de 15e verdieping van het gebouw, zo schrijft NBC Chicago. De brandweer moest uitrukken om de mannen te bevrijden. Uiteindelijk werd er een raam van de 14e verdieping weggehaald, waardoor de mannen door het raam het gebouw in konden klimmen. Ze mankeren niks, maar zijn wel erg geschrokken door het incident, zo laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Het bedrijf dat de bak van de glazenwassers heeft gemaakt, zegt geen weet te hebben van een mogelijke oorzaak. Wel doen zij nu onderzoek naar het materiaal om een mogelijke oorzaak aan te wijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Glazenwassers gered uit bungelende bak
Sluiten