Wouter van Loon
Wouter van Loon Nieuws 19 mrt 2016 / 16:25 uur

Dorpsgenoten vinden PSV’er die geld in brand stak

De PSV-supporter die afgelopen week in Madrid een briefje van vijf euro in brand stak voor de ogen van bedelaars, is door zijn dorpsgenoten gevonden. De man woont in het Brabantse dorp Veen. Zijn plaatsgenoten hebben een krantenartikel met een foto van zijn actie op zijn voordeur geplakt.

Dat meldt Omroep Brabant. De inwoners van Veen vertellen tegen de tv-zender dat de PSV’er veel overlast veroorzaakt in de buurt. Ze hebben hem herkend op beelden die van hem werden gemaakt toen hij het biljet in brand stak.

De man zou niet thuis zijn. Volgens buurtbewoners is hij op de vlucht geslagen. ,,Vrijdagavond is hij door een oom opgehaald", vertelt een van hen. ,,Met tassen in zijn hand ging hij er vandoor. Hij is echt op de vlucht geslagen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dorpsgenoten vinden PSV’er die geld in brand stak
Sluiten