Metro
Metro Nieuws 11 mrt 2016 / 09:05 uur

Dit kun je allemaal kopen op de La Place-veiling

Van het servies tot het meubilair. Alle spullen van zeven La Place-restaurants gaan komende weken onder de hamer. De hele inboedel wordt voor een klein prijsje aangeboden. Dus heb jij altijd al de trotse eigenaar willen zijn van een professioneel koffiezetapparaat, een hamburgerpers of andere horeca-apparatuur? Dan moet je nu je slag slaan. Maar wat bieden ze allemaal aan?

1 Een compleet servies
Ga je binnenkort op kamers? Dan kun je voor een prikkie een prachtig servies aanschaffen. Bovendien beschik je dan over een originele set mét een verhaal.

2 Professioneel koffiezetapparaat
Voor beginnende barista’s is het faillissement een gelukje. Voor slechts 250 euro worden de professionele koffieapparaten van La Place geveild. Kun je lekker thuis gaan oefenen met melk opschuimen.

3 Meubels voor een prikkie
Heb je nog een nieuwe keukentafel of een bankstel nodig? Dan raden wij je ook aan deze maand mee te doen aan de online veilingen. Zo werden de bankstellen van het filiaal in het Eindhovense Winkelcentrum Woensel voor slechts 15 euro aangeboden. In Rotterdam-Hoogvliet komen ook een hoop meubels op de veiling.

4 Koelvitrines
Altijd al je eigen sapjesbar willen openen? Zoals verwacht worden ook alle koelvitrines en andere koelattributen geveild. Dus dit is hét moment om in te slaan.

5 Kerstversiering
Je kunt er maar vast mee beginnen. In het filiaal in het Eindhoven werd zelfs de kerstversiering te koop aangeboden. Voor een paar euro kun je deze december gemakkelijk je hele woning versieren.

Supermarktketen Jumbo heeft een groot deel van de vestigingen van La Place overgenomen, maar aantal filialen vielen daarbuiten. Zo worden onder andere van de filialen in Venlo, Emmen en Alkmaar alle spullen verkocht. Vanaf 17 t/m 21 maart kun je bieden op de inventaris van het filiaal in Alkmaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit kun je allemaal kopen op de La Place-veiling
Sluiten