Paul Buckley
Paul Buckley Nieuws 18 mrt 2016 / 16:41 uur

Dit is de beste stageplek aller tijden

Meestal denk je bij een stage aan koffie rondbrengen, slaafs boodschappen doen en af en toe een e-mailtje versturen. Maar soms zijn er ook gouden mogelijkheden: de nieuwe stage van Amerikaanse brouwerij World of Beer bijvoorbeeld.

Voor deze stage moet je wel een en ander over hebben: je moet namelijk de wereld afreizen en ondertussen bier drinken. En je wordt nog betaald ook. Als Drink it Intern ben je verantwoordelijk voor het beleven van bizarre avonturen, het recenseren van verschillende bieren en het delen daarvan op alle mogelijke social media. Twitter, Periscope, Instagram, Facebook, Tumblr – je moet wel wat digitale vaardigheden hebben.

Om te solliciteren kun je terecht op de website van World of Beer en een filmpje van jezelf maken om uit te leggen waarom jij de aangewezen bierdrinkstagiair bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is de beste stageplek aller tijden
Sluiten