Andrea Peelen
Andrea Peelen Nieuws 23 mrt 2016 / 13:13 uur

Brussel rouwt, steeds meer bekend over vermisten

Een dag na de verschrikkelijke aanslag in Brussel wordt er steeds meer duidelijk over de omvang van de ramp. En ook druppelt er steeds meer informatie binnen over de slachtoffers en vermisten.

Dit zijn de mensen die het hoogstwaarschijnlijk niet hebben overleefd.

Adelma Ruiz (37)

Het eerste officieel geïdentificeerde slachtoffer is de Peruaanse Adelma Ruiz. De 37-jarige was op vliegveld Zaventem toen de aanslag werd gepleegd. Even raakte ze gescheiden van haar man Christophe Delcambe (38) en haar tweeling Alondra (4) en Maureen (4). Op dat moment ging de eerste bom af. De tweeling en hun papa overleefden, hun mama niet.

David Dixon

De Brit wordt op dit moment vermist. Hij zat in de Brusselse metro op het moment dat er een bom afging. Na de aanslag is hij nooit op komen dagen op zijn werk. Zijn vrouw Charlotte Louise Sutcliffe is er nog niet in geslaagd om hem te kunnen bereiken.

Sascha en Alexander Pinczowski

De twee Amerikaanse studenten – en tevens broer en zus van elkaar – waren op Zaventem toen de bommen afgingen. Naar verluidt zouden de twee met hun ouders aan de telefoon hebben gehangen toen het drama gebeurde. Plotseling werd de verbinding verbroken.

Volgens verschillende media zouden de twee een Nederlandse vader hebben, die op dit moment naar Brussel is afgereisd om meer duidelijkheid te krijgen.

Leopold Hecht

De broer van Leopold weet zich geen raad meer. De jongen zou in metrostation Maalbeek zijn geweest toen de bom tot ontploffing werd gebracht en 17 mensen om het leven kwamen. Of hij de aanslag heeft overleefd, is tot op heden nog onbekend. Vrienden en familie twitteren nu berichten om meer duidelijkheid te krijgen.

Sabrina Fazal (29)

Vrienden en familie zijn er nog niet in geslaagd om contact te krijgen met de Belgische Sabrina, die zich hoogstwaarschijnlijk in de getroffen metro bevond.

Johanna Atlegrim

Hetzelfde geldt voor de Zweedse Johanna. Ook zij zat waarschijnlijk in de metro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brussel rouwt, steeds meer bekend over vermisten
Sluiten