Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 21 mrt 2016 / 08:36 uur

Brand in Best werd gesticht door vader

Twee meisjes van acht en vijftien zijn zondag aan de dood ontsnapt in het Brabantse plaatsje Best. De vader van de meisjes stak het huis, waar de twee kinderen nog in zaten, in brand. Dit meldt De Telegraaf.

Het drama waar eerder over geschreven werd speelde zich af in de Prins Bernhardlaan in Best. De alleenstaande vader zou de woning met opzet in brand gestoken hebben. Waarom de vader dit gedaan heeft is nog niet bekend. Buurtbewoners meldden dat de paniek groot was. De zusjes sloegen gillend alarm en hingen uit het raam. Uiteindelijk werden de meisjes door enkele heldhaftige buren gered. De twee meiden zijn ongedeerd.

Al snel werd duidelijk dat de vader verantwoordelijk is voor de forse brand. Hij is inmiddels opgepakt en zit vast op het politiebureau wegens brandstichting. Hij wordt de komende dagen verhoord. De moeder van de twee meiden – die niet in Best woont – is op de hoogte gebracht. Het huis is dusdanig aangetast dat er tijdelijk ander onderdak moet worden geregeld.

Reageer op artikel:
Brand in Best werd gesticht door vader
Sluiten