Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 7 mrt 2016 / 15:20 uur

Bewoners bieden hulp na brand bij buren

Afgelopen zaterdag brak er een flinke brand uit in het huis van John Bastiaansen en zijn twee kinderen in Etten-Leur. Hierbij verloren ze niet alleen veel persoonlijke spullen, maar ook een dak boven hun hoofd. Reden voor de buurtbewoners om in actie te komen.

„Wie helpt ons uit de brand? Zoals sommigen al weten is er een fikse brand geweest bij onze buurman verderop. Alles is verwoest, kinderen en vader hebben geen kleding meer, helemaal niets”, zo schrijft Monique Muijs op Facebook. „Vandaar mijn oproep via deze weg.”

https://www.facebook.com/monique.muijs.1/posts/10205845539164943

Voor John is de oproep en hulp via Facebook meer dan welkom. „We hebben helemaal niets meer, geen kleding, maar ook geen huis”, zegt de Etten-Leurenaar tegen BN de Stem. „Maar ik ben heel blij met de hulp die ik krijg en met de actie van Monique.”

Het bericht op Facebook werd inmiddels al 160 keer gedeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bewoners bieden hulp na brand bij buren
Sluiten