Sophie Moerman
Sophie Moerman Nieuws 29 mrt 2016 / 21:04 uur

Alle 32 slachtoffers Brussel geïdentificeerd

Het aantal slachtoffers van de aanslagen in Brussel, een week geleden, is naar beneden bijgesteld. Dat heeft het Belgische federaal parket dinsdag bekendgemaakt.

In totaal zijn er 32 mensen om het leven gekomen bij de bomaanslagen op vliegveld Zaventem en metrostation Maalbeek. Het gaat om 15 Belgen en 17 mensen uit andere landen. Het aantal is naar beneden bijgesteld omdat sommige slachtoffers dubbel op verschillende lijsten stonden.

Gewonden

Volgens de federale politie werd de identificatie van de slachtoffers bemoeilijkt doordat veel mensen ernstige verwondingen hadden. Naast de overledenen liggen er nog 94 mensen in het ziekenhuis, aldus Het Laatste Nieuws.

Gesloten

Het vliegveld van Zaventem maakte dinsdag bekend ook nog gesloten te blijven op woensdag. Er zijn al wel tests uitgevoerd of alles na de aanslagen weer werkt en of het personeel weer klaar is om aan het werk te gaan. Passagiersvluchten worden intussen omgeleid via regionale luchthavens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Alle 32 slachtoffers Brussel geïdentificeerd
Sluiten