Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 2 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Wilders schittert in de Playboy

Niemand minder dan PVV-leider Geert Wilders schittert deze week in de Playboy. Het blad heeft de populaire politicus weten te strikken voor een groot interview. „Iedereen in minirok, juist nu’’, zegt Wilders onder andere.
Op de site van het magazine staat een voorproefje van het interview dat donderdag in het blad zal verschijnen. Wilders vertelt onder meer over wat hij zoal doet in zijn vrije tijd.

De PVV-voorman kijkt in zijn zeldzame vrije tijd graag films en series. Als het even kan doet hij dat het liefst in een bioscoop, maar makkelijk is dat niet. „Natuurlijk is het voor mij lastig, maar zo nu en dan ga ik toch. Dat is een heel circus. Dan moet er een enorm draaiboek worden doorgenomen en moeten er een hoop mensen in stelling worden gebracht. Ik kom de zaal pas binnen wanneer het licht al uit is en ik moet weg zijn voordat het weer aan gaat.’’

Zo was Wilders laatst nog in een bioscoopzaal te vinden voor The Hateful Eight van Quentin Tarantino. „Ik geloof dat hij bijna drie uur duurt, maar de tijd vloog voorbij. Daar moet ik wel bij zeggen dat het in Dublin was. Weliswaar met een hoop politieagenten, Ierse en Nederlandse, en met mijn eigen beveiliging, maar toch, in het buitenland gaat zoiets vaak net iets gemakkelijker.’’

Relatie met moslima?

Wanneer Wilders gevraagd wordt of hij een relatie met een moslima zou kunnen hebben, sluit hij dat niet uit. „Waarom niet? Ik heb geen hekel aan moslims, ik heb een probleem met de islam. Dat is iets anders. Maar eerlijk is eerlijk: ik denk dat ik weinig gemeenschappelijk heb met een moslima die veel waarde hecht aan haar geloof. Dat zou een erg moeizame relatie worden, vrees ik.’’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wilders schittert in de Playboy
Sluiten