Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 29 feb 2016 / 12:54 uur

Vrouw doodt kind, stopt lijkje in de wasmachine

Een moeder heeft in het Franse plaatsje Drancy haar kind van twee om het leven gebracht. Nadat ze het jongetje dood had geslagen, stopte ze het lijk in de wasmachine in en poging haar sporen uit te wissen.

De 28-jarige vrouw gaf tegenover de politie toe dat ze haar kind had doodgeslagen, zo schrijft de Franse website Le Parisien. Vervolgens heeft ze het jongetje in de wasmachine gestopt en het apparaat aangezet. Na de wasbeurt haalde ze het lichaam van haar zoon uit de machine, en legde hem in bed. Toen ze doorkreeg wat ze had aangericht, belde de vrouw haar man op, die zijn kind dood aantrof in het bed.

Vlaag van woede

Uit de autopsie bleek dat het jongetje al overleden was toen zijn moeder hem in de wasmachine stak. De vrouw zou haar kind hebben gedood in een vlaag van woede. Eerder die dag was zij naar de dokter geweest omdat ze zich niet zo goed voelde.

Beschermen

De moeder werd vrijdag opgepakt voor de dood van haar kind. Zij bekende haar daad meteen tegenover de politie. Het echtpaar heeft nog een ander kind van vijf jaar, die op dit moment in Algerije woont. Volgens Franse media zou zijn vader hem naar het land hebben gebracht om hem te beschermen tegen zijn moeder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw doodt kind, stopt lijkje in de wasmachine
Sluiten