Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 15 feb 2016 / 10:07 uur

Vliegtuig maakt noodlanding door laserlampje

Een Amerikaanse piloot van Virgin Atlantic heeft noodgedwongen zijn toestel naar de grond moeten brengen. Zijn collega gaf namelijk aan zich onwel te voelen nadat er met een laserlampje de cockpit in was geschenen.

Het toestel was onderweg van Heathrow, Londen naar JFK in New York. Niet lang na het opstijgen zag het personeel zich al gedwongen om het vliegtuig terug te brengen naar Heathrow. „De VS025 van Londen naar New York is teruggekeerd uit voorzorg door een incident met een laser”, zo laat een woordvoerder weten aan Mirror Online. „De veiligheid van personeel en klant is onze prioriteit. We bieden onze excuses aan voor mogelijk ongemak.”

Alle passagiers moesten een extra nacht overbruggen in Londen. De politie is na het incident ingeschakeld. Op dit moment loopt er een onderzoek naar de identiteit van de persoon die het lampje op het vliegtuig heeft gericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vliegtuig maakt noodlanding door laserlampje
Sluiten