Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Nieuws 29 feb 2016 / 14:35 uur

Video: Huwelijksaanzoek bij concert Marco Borsato

Jiri nam zijn grote liefde Amanda mee naar een van de Symphonica in Rosso-concerten van Marco Borsato. Toen de zanger het liedje ‘Zij’ inzette, zakte Jiri op een knie en vroeg zijn vriendin ten huwelijk.

Marco Borsato plaatste een video van het huwelijksaanzoek op zijn Facebookpagina. „Tijdens Symphonica in Rosso zing ik elke avond het liedje ‘Zij’. Een liedje wat ik persoonlijk een prachtige ode aan de vrouw vind en waarvan ik vaak zeg dat iedere man dat voor zijn vrouw zou moeten zingen", schrijft de zanger als begeleidende tekst onder het filmpje.

Gejoel

Op de beelden is te zien hoe de casanova wat in het oor van zijn vriendin fluistert tijdens het intro van het nummer. Daarna haalt hij een doosje met een trouwring tevoorschijn. Onder luid gejoel vraagt Jiri zijn Amanda ten huwelijk. De aanstaande bruid zegt uiteraard ja op zijn vraag. De twee zijn al zeven jaar samen en dolgelukkig, schrijft Borsato. Hij vindt de man een ware held en wenst het verloofde stel al het geluk van de wereld.

Bekijk de video hieronder:

Tijdens Symphonica in Rosso zing ik elke avond het liedje 'Zij'. Een liedje wat ik persoonlijk een prachtige ode aan de vrouw vind en waarvan ik vaak zeg dat iedere man dat voor zijn vrouw zou moeten zingen. Gisteren, donderdag 25 februari nam Jiri zijn vriendin mee naar mijn show. Ze zijn al zeven jaar bij elkaar en heel gelukkig samen. En tijdens het liedje 'Zij' ging Jiri voor zijn grote liefde Amanda door de knieën… Jiri, ik vind je een held! Fantastisch dat ze 'ja' zei, ik wens jullie alle geluk! ❤️

Gepostet von Marco Borsato am Freitag, 26. Februar 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Huwelijksaanzoek bij concert Marco Borsato
Sluiten