Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 11 feb 2016 / 08:31 uur

Verzorgster mishandelt vrouw (94) met Alzheimer

Op schokkende beelden van een verborgen camera is te zien hoe een verzorgster een oudere Argentijnse vrouw op schandalige wijze behandelt. Miriam Marino werd door een buurtbewoner van haar 94-jarige moeder, die de ziekte van Alzheimer heeft, gewaarschuwd dat de vrouw schandalig werd behandeld door de verzorgster. Ze besloot een camera in het appartement te installeren.

Dat leidde tot schokkende beelden. De verzorgster, die al drie jaar zorg droeg voor de vrouw uit Buenos Aires, schopt haar tegen haar voeten tot de oudere vrouw probeert haar voeten weg te trekken.

Waarschuwing

De vrouw lijkt dan boos te worden en duwt de moeder van Miriam meerdere malen tegen haar hoofd en trekt aan haar haren. Miriam heeft de beelden nu gedeeld op social media in een poging andere te waarschuwen voor het verschrikkelijke gedrag van de verzorgster.

Daarnaast heeft Miriam de politie ingelicht, maar het is nog niet bekend wat zij aan de situatie hebben gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verzorgster mishandelt vrouw (94) met Alzheimer
Sluiten