Zoë Boven
Zoë Boven Nieuws 9 feb 2016

Russische jongen (15) speelt piano zonder handen

Piano spelen zonder handen, dat lijkt onmogelijk. De 15-jarige Alexei Romanov bewijst het tegendeel, hij speelt de sterren van de hemel ondanks dat hij geen handen heeft. Vorige week kwam er een filmpje van hem online, dat monden doet openvallen.

De Russische Alexei werd geboren zonder handen en met maar een been. Toch laat hij zich niet tegenhouden door zijn handicap: „Hoe meer ik naar muziek luisterde, hoe meer ik zelf wilde spelen”, vertelt hij aan Daily Mail.

En ondanks de lichamelijke uitdaging waarmee hij wordt geconfronteerd, zette hij alles op alles om piano te leren spelen. Twee jaar later ontroert en inspireert hij mensen wereldwijd met deze versie van River Flows in You van Yiruma.

Bekijk de beelden hier:

https://www.youtube.com/watch?v=VTxP_Xe9qr4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Russische jongen (15) speelt piano zonder handen
Sluiten