Andrea Peelen
Andrea Peelen Nieuws 27 feb 2016 / 18:00 uur

Prinses Alexia breekt been tijdens wintersport

Prinses Alexia (10) heeft bij het skiën in Oostenrijk haar been gebroken. Ze is per helikopter naar het ziekenhuis gebracht, waar ze nu wordt geopereerd. De Rijksvoorlichtingsdienst meldt dat het om het rechter bovenbeen gaat van de prinses.

De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima kwam bij het skiën in Lech, in Oostenrijk, ongelukkig ten val. Ze is daar met andere leden van de koninklijke familie op wintersport.

Alexia Juliana Marcela Laurentien, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau is tweede in de lijn van troonopvolging. Prinses Alexia woont met haar ouders en zusjes Amalia en Ariane in de Eikenhorst op landgoed De Horsten in Wassenaar.

Alexia heeft als hobby’s hockey, paardrijden, zingen en pianospelen. Ieder jaar gaat het gezin samen met andere familieleden op skivakantie naar Lech in Oostenrijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prinses Alexia breekt been tijdens wintersport
Sluiten