Paul Buckley
Paul Buckley Nieuws 12 feb 2016 / 10:44 uur

OK Go heeft nu al coolste muziekvideo van 2016

OK Go heeft weer een mooi gechoreografeerde clip gemaakt. Dit keer haalt de Amerikaanse band allerlei gewichtloze trucjes uit in een vliegtuig voor de clip van Inside Out and Upside Down.

Het viertal staat bekend om de briljante ideeën die het uitwerkt in de videos. Zo namen de vier hypnotiserende clips op met honderden paraplu’s, drones en lopende banden.

Ondersteboven en binnenstebuiten

Voor hun nieuwe clip werkten ze samen met Russische vliegtuigmaatschappij S7 zodat ze in zero gravity de hele wereld op z’n kop konden zetten. Daar hadden ze een behoorlijk sterke maag voor nodig, want NASA gebruikt dit soort vluchten worden ook om astronauten te trainen.

Met twee lenige stewardessen duikelt de band in de clip door het vliegtuig: eerst vliegen de vier alleen zelf door de cockpit, maar steeds komen er nieuwe attributen van de bagagerekken af.

OK Go – Upside Down & Inside Out

Hello, Dear Ones. Please enjoy our new video for "Upside Down & Inside Out". A million thanks to S7 Airlines. #GravitysJustAHabit

Gepostet von OK Go am Donnerstag, 11. Februar 2016

Nog meer goeie ideëen

In 2006 brak de groep door op het internet met de videoclip voor Here It Goes Again, waarin de band acht loopbanden gebruikt voor een bijzonder vermakelijk eindresultaat. Sindsdien is de band alleen maar moeilijkere choreografieën uit gaan werken, en met hun video’s trekt de band vaak zo tientallen miljoenen views. We hebben er een paar mooie clips voor je uitgezocht.

En natuurlijk de clip waarmee het allemaal begon:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OK Go heeft nu al coolste muziekvideo van 2016
Sluiten