Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 14 feb 2016 / 13:41 uur

Leden van Britse band verdronken in Zweden

De leden van de Britse band Viola Beach zijn om het leven gekomen bij een auto-ongeluk. De wagen waarin de bandleden zaten kwam in het water terecht, Alle vijf de bandleden en de manager van de band kwamen bij het ongeluk om het leven.

De bandleden zijn allemaal tussen de 19 en 35 jaar. Volgens de politie van Stockholm reed de band op de snelweg, waarna de wagen tegen een slagboom aanreed. In de weg zat namelijk een brug. De auto gleed hierdoor 25 meter van een brug af, in het water. Dat gedeelte van de weg had namelijk net nog opengestaan. Duikers hebben inmiddels de lichamen van alle vijf de slachtoffers uit het water weten te halen. Na identificatie bleek dat het ging om de leden van de indieband.

De band was naar verluidt onderweg naar het Where’s The Music Festival in Norrköping. Op internet stromen de condoleances van de band snel binnen.

May you all rest in peace! My thoughts goes to your families and the families of your manager. You were so young and so talented and will be sorely missed, but no doubt never forgotten!

Gepostet von Aase Marit Waage am Sonntag, 14. Februar 2016

Really sad to hear the news today. I hope it isn't true, but sadly I expect it is. R.I.P.

Gepostet von David James am Sonntag, 14. Februar 2016

Reageer op artikel:
Leden van Britse band verdronken in Zweden
Sluiten