Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 9 feb 2016 / 15:19 uur

“Ik had nog 2 weken te leven, dieet veranderde dat”

Een kankerpatiënt die te horen kreeg dat ze nog maar twee weken te leven had, is de strijd met haar ziekte aangegaan door haar dieet te veranderen. De 37-jarige Natasha Grindley ging ‘uit wanhoop’ gezonder eten en tartte met alle wetten. „De artsen waren verbaasd dat ik er na twee weken nog was.”

Maagkanker

Tegenover Liverpool Echo vertelt ze dat bij haar maagkanker werd geconstateerd. Toen ze te horen kreeg dat haar situatie er niet al te florissant uitzag, probeerde ze haar leven zo lang mogelijk te rekken door gezonder te gaan eten. Nu biedt ze advies en recepten aan via haar Facebookpagina ‘Heal for Real’. Daarnaast heeft ze contact met gezondheidsblogger Deliciously Ella.

„De artsen vroegen zich af of ik nog een goed leven zou kunnen leiden… uit wanhoop speurden mijn man en ik dag en nacht op internet, zoekend naar een goed alternatief.” Het werd een zeer gezond dieet. Grindley heeft nog altijd kanker, maar stelt dat het is afgenomen in grootte. „Het gaat goed me. Ik word nog altijd behandeld, maar de artsen zijn vooral verbaasd dat ik er nog ben.”

Gepostet von Heal For Real ️ am Freitag, 5. Februar 2016

Ander mens

Voorheen dronk Grindley veel alcohol en at ze vaak afhaalmaaltijden. „Ik realiseerde me niet dat het me ziek maakte. Nu ben ik een ander persoon.” Eerst vertelde ze familie en vrienden over de voordelen van haar andere levensstijl, maar nu probeert ze in contact te komen met andere mensen die kanker hebben. En hoe ze haar toekomst ziet? „Ik ben positief over mijn prognoses; ik ga hiermee door en voel dat mijn lichaam geneest en beter wordt.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
“Ik had nog 2 weken te leven, dieet veranderde dat”
Sluiten