Carolien Tsao
Carolien Tsao Nieuws 20 feb 2016 / 12:20 uur

Haarlemmer scheurt met 200 km per uur over weg

Een 24-jarige jongen uit Haarlem is vrijdagavond niet alleen zijn rijbewijs, maar ook zijn auto kwijtgeraakt, zo schrijft RTV Noord-Holland. Hij scheurde met 200 kilometer per uur over de Drie Merenweg bij Vijfhuizen, waar een snelheid van 100 kilometer per uur is toegestaan.

De Haarlemmer reed eerst richting Hoofddorp, vervolgens keerde hij om en reed hij terug richting Haarlem. Al die tijd werd hij op de hielen gezeten door een motoragent, maar die kon hem op een gegeven moment niet meer bijhouden.

Een paar dagen

Uiteindelijk slaagde de agent erin om met behulp van zwaailichten de snelheidsduivel te stoppen. De man had de auto net een paar dagen, verklaarde hij. In dezelfde verklaring vertelde hij dat hij een vriend, tevens de bijrijder, wilde laten zien hoe hard de auto kon.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haarlemmer scheurt met 200 km per uur over weg
Sluiten