Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 15 feb 2016 / 09:35 uur

Gast prankt vriendin met nepaanzoek op Valentijnsdag

Het was zondag Valentijnsdag en hoe bijzonder is het om op die dag je vriendin ten huwelijk te vragen? Dat is wat prankster ‘Brad’s Dad’ ook dacht, maar dan wel als grap. Hij plaatste beelden van zijn schijnaanzoek op Facebook en daar wordt de grap massaal bekeken.

Te zien is hoe de prankster een sieradendoosje tevoorschijn haalt voor hij op zijn knieen gaat voor zijn vriendin. Hij geeft toe dat hij nerveus is, vertelt haar dat ze hem de gelukkigste man op aarde maakt; alles wijst erop dat er een echt aanzoek komt.

Woest

De grote vraag komt er echter niet uit: „Wil je een kop thee voor me maken?” is hetgeen de man uiteindelijk vraagt. En in het doosje zit duidelijk geen ring; eerder een theezakje. Zijn vriendin kan de grap niet waarderen; ze stormt de kamer uit, gooit het doosje op de grond en geeft haar vriend een flinke uitbrander.

Sommige mensen stellen de grap ‘te hard’ te vinden, maar nadat de beelden op Facebook verschenen hebben heel veel kijkers de video geliket. Oordeel zelf!

Reageer op artikel:
Gast prankt vriendin met nepaanzoek op Valentijnsdag
Sluiten