Puck Roest
Puck Roest Nieuws 12 feb 2016 / 12:00 uur

Deze statistiekdocent stelt de leukste vragen

Af en toe heb je gewoon nét die extra punten nodig om ervoor te zorgen dat je een tentamen haalt. Als dit dan op een leuke én legale manier mogelijk wordt gemaakt, is dat natuurlijk extra fijn. Deze statistiekdocent wilde zijn studenten een handje helpen en stelde aan het einde van ieder van zijn toetsen hilarische vragen voor extra punten.

De foto’s werden twee dagen geleden op Imgur geplaatst door gebruiker SharkyTheSharkDog. Wie de professor is en waar hij of zij werkzaam is, werd – helaas – niet duidelijk. Maar als het aan ons ligt, maakt deze leraar zeker kans op de titel ‘Beste Docent van het Jaar’!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze statistiekdocent stelt de leukste vragen
Sluiten