Metro
Metro Nieuws 3 feb 2016 / 22:00 uur

Conducteur gewond na steekincident op station

Bij een onenigheid tussen een zwartrijder en een conducteur in het Limburgse landgraaf is woensdagavond de conducteur van de trein verwond. Hij werd door de zwartrijder met een scherp voorwerp in zijn buik gestoken. Het slachtoffer is met de ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht, maakte de politie bekend.

De verdachte is volgens de politie aangehouden op het station. Hij had in de trein uit Heerlen richting Duitsland gezeten en kon geen kaartje tonen toen de conducteur daar om vroeg. De identiteit van de man is nog niet vastgesteld. De verdachte raakte ook gewond bij de vechtpartij en is ook voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht,.

In verband met onderzoek ligt het treinverkeer rondom Landgraaf stil. Het is niet bekend hoe lang dat gaat duren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Conducteur gewond na steekincident op station
Sluiten