Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 1 feb 2016 / 09:45 uur

Burger zet agent aan de kant, want rijdt te hard

Een vrouw uit het Amerikaanse Miami heeft op brutale wijze een politieagent op zijn gedrag gewezen. Ze slaagde erin hem aan de kant van de weg te zetten toen ze constateerde dat de diender wel erg hard reed.

Hoge snelheid

Claudia Castillo besloot de camera te laten lopen toen ze de achtervolging op de agent inzette. Ze maakte uiteindelijk drie video’s: twee tijdens de achtervolging en een toen ze de agent aan de kant van de weg had gekregen en hem confronteerde met zijn rijgedrag.

Door te knipperen met haar lichten en een aantal keer te toeteren, kreeg ze de agent zover zijn wagen aan de kant van de weg te zetten. De diender dacht dat er sprake was van een noodsituatie, maar er bleek iets anders aan de hand. Claudia legt uit dat ze heeft gezien dat hij te hard reed. De agent staat met zijn mond vol tanden.

Koekje van eigen deeg

In plaats van ingrijpen bij een noodsituatie, wordt de agent de les gelezen. Aan het eind loopt hij met de staart tussen zijn benen weer terug naar zijn dienstauto.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Burger zet agent aan de kant, want rijdt te hard
Sluiten