Puck Roest
Puck Roest Nieuws 28 feb 2016 / 19:11 uur

Burgemeester Weert grapt over instorting Den Bosch

Een tweet van burgemeester Jos Heijmans van Weert over het ingestorte pand in Den Bosch heeft zondagmiddag voor flink wat ophef gezorgd. De burgervader van de Limburgse stad plaatste een foto van de ravage op Twitter met de tekst; „De oplossing voor teruglopend winkelen."

Velen waren niet te spreken over het bericht van Heijmans. „Deze burgemeester is zeker de leukste thuis. Misplaatst! Werk aan de winkel in Weert. #mediatraining”, schrijft een Twitteraar. Een ander noemt de tweet een „kansloze grap” en zegt dat Heijmans met zijn opmerking volledig de plank mis slaat.

Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Gaat deze opmerking te ver? Of kan de grap wel?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Burgemeester Weert grapt over instorting Den Bosch
Sluiten