Carolien Tsao
Carolien Tsao Nieuws 24 feb 2016 / 15:02 uur

‘Boze buur’ dreigt met doden van hond in Helmond

Afgelopen week kreeg een ouder echtpaar uit de Helmondse wijk Zwanenbeemd een anoniem dreigbriefje in de bus. De ‘ontzettend boze buur’ die de notitie schreef, is boos over het voortdurende blaffen van de hond.

De politie van Helmond plaatst een foto van het dreigement op de officiële Facebookpagina. „Uw hond zorgt voor overlast!”, schrijft de afzender. „Iedereen die voorbijkomt, krijgt een blaffend onthaal. Stop daarmee!” Stopt de viervoeter niet met blaffen, dan krijgt het hondje een heerlijk biefstukje toegediend waar hij in zal stikken, zo klinkt het dreigement.

Gezocht; Anonieme briefschrijver/-schrijfster.Een ouder echtpaar, woonachtig in de wijk Zwanenbeemd te Helmond,…

Gepostet von Politie Helmond am Mittwoch, 24. Februar 2016

Geschrokken

De politie laat weten dat het duidelijk zal zijn dat de mensen erg geschrokken zijn van de inhoud van de brief. De politie hoopt dan ook op tips over de schrijver van het briefje of dat diegene zich zelf meldt. De hond waarom het gaat, is een 1-jarige herder. Volgens verantwoordelijk wijkagent Huub Braken is het een „enthousiast en lief beestje.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Boze buur’ dreigt met doden van hond in Helmond
Sluiten