Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 16 feb 2016 / 08:30 uur

Bloedend lijk gevonden in Amerikaans vliegtuig

Grondpersoneel van het Zimbabwaanse vliegveld van Harare deed een wel heel bijzondere vondst afgelopen zondag in een Amerikaans vrachtvliegtuig. Het toestel maakte een tussenstop in de hoofdstad van Zimbabwe om bij te tanken, toen het personeel een rode substantie zag druppen uit de airconditioning.

De bemanning van het vliegtuig werd ondervraagd en die stelde vast dat ze een vogel moesten hebben geraakt tijdens de vlucht, zo meldt een bron aan Africa News Agency. Maar toen het personeel het luchtrooster opende, werd daar niet een vogel aangetroffen, maar het lichaam van een man.

Arrestatie

De bemanning zou daarop gearresteerd zijn. Volgens bronnen kwam het vliegtuig vanuit München en zou het onderweg zijn geweest naar het Zuid-Afrikaanse Durban om een grote hoeveelheid geld af te leveren voor een Zuid-Afrikaanse bank.

De nationaliteit van de man kon nog niet worden vastgesteld. De politie is nog bezig met onderzoek. De zaak wordt ook op staatsniveau onderzocht door Binnenlandse Zaken van Zimbabwe. Het vliegtuig, van Amerikaanse bedrijf Western Global Airlines, is in beslag genomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bloedend lijk gevonden in Amerikaans vliegtuig
Sluiten