Zoë Boven
Zoë Boven Nieuws 29 feb 2016 / 07:35 uur

Airbnb-gasten vinden rottend lijk in de tuin

Een groepje toeristen deed zaterdag een schokkende ontdekking. In de tuin van hun Airbnb-huisje even ten zuiden van Parijs vonden ze een lijk. Het lichaam verkeerde al in verregaande staat van ontbinding.

De groep vrienden huurde het huis in het plaatsje Paleiseau via de populaire verhuurwebsite Airbnb om een weekend in Parijs te feesten. Het lichaam, van een vrouw, vonden ze volgens de Franse politie in het achterste gedeelte van de tuin. De politie gaat uit van een misdrijf, meldt The Guardian.

Het lichaam van de vrouw lag verstopt onder takken. Ze had kleren aan, maar geen schoenen en ze droeg een ring met een grote steen aan haar vinger. Omdat haar lichaam er zo slecht aan toe was, kon de politie zo snel geen doodsoorzaak vaststellen. Er werd geen paspoort of identiteitskaart bij het lijk gevonden.

Reageer op artikel:
Airbnb-gasten vinden rottend lijk in de tuin
Sluiten