Bianca Brasser
Bianca Brasser Nieuws 4 jan 2016 / 14:40 uur

Thalys rijdt weer niet naar Parijs door staking

Reizigers die de komende dagen met de Thalys naar Parijs willen, hebben pech. Een staking door een deel van de Belgische vakbonden zorgt van dinsdag tot en met donderdag voor ernstige verstoringen in de dienstregeling. Thalys raadt reizigers aan hun reis uit te stellen.

Op dinsdagavond rijdt om 20.17 uur geen trein uit Amsterdam naar Parijs. De trein uit de Franse hoofdstad naar Nederland van 21.25 uur komt eveneens te vervallen. Op woensdag rijdt er geen enkele trein, maakte het bedrijf maandag bekend. En ook donderdag 7 januari zullen er geen treinen rijden, is te lezen in tweets van het bedrijf.

Vorig jaar werd er ook al verschillende keren gestaakt bij de Belgische spoorwegen, ook toen kon de Thalys niet altijd naar Frankrijk rijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Thalys rijdt weer niet naar Parijs door staking
Sluiten