Metro
Metro Nieuws 3 jan 2016 / 16:05 uur

Prins Charles: ik ben over de verkoopdatum

Kroonprins Charles vindt dat hij „over de uiterste verkoopdatum” raakt. Dat heeft de Britse prins in een ITV-documentaire over zijn benefietorganisatie Prince’s Trust gezegd.

Charles kreeg de vraag of zijn zoons William en Harry ook bij de goededoelenorganisatie voor jongeren betrokken raken. „Ik hoop dat één van hen er een belang in krijgt, want ik ben zo langzamerhand waarschijnlijk over de uiterste verkoopdatum”, aldus de kroonprins.

Jongeren

Charles zette de Prince’s Trust in 1979 op met een paar duizend pond om plaatselijke initiatieven voor jongeren te steunen. Inmiddels bestaat het fonds veertig jaar en heeft het meer dan 825.000 jongeren geholpen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prins Charles: ik ben over de verkoopdatum
Sluiten